Hvem installerer varmepumper?

Hvem installerer varmepumper?

1. Hvem installerer varmepumper?

En luft til luft varmepumpe skal installeres af en certificeret varmepumpemontør. Hos DV Køleteknik er vi KMO-certificerede og certificerede montører af luft til luft varmepumper, så du kan være tryg ved, at vi installerer din varmepumpe korrekt, og at alt foregår sikkert og i overensstemmelse med gældende love og regler.

2. Hvem må montere luft til luft varmepumper?

Det er kun certificerede varmepumpemontører, der må installere varmepumper, da de indeholder kemikalier, som kan være skadelige for miljøet. Med de rette certificeringer og godkendelser er du sikret, at både varmepumpen, dens komponenter og miljøskadelige væsker bliver håndteret professionelt.

Du må som udgangspunkt gerne opsætte den ydre del og indedelen, dog må du ikke tilslutte varmepumpen selv. Med en professionel varmepumpemontør, som os hos DV Køleteknik, vil opsætningen af varmepumpens yderdel og inderdel sandsynligvis gå meget hurtigere, og du er sikret, at de er sat ordentligt op.

Det er meget vigtigt, at varmepumpen installeres korrekt af en certificeret installatør for at sikre maksimal ydeevne, så du er sikret en varmepumpe, der rent faktisk fungerer, som den skal.

3. Hvem sætter varmepumpen op?

En varmepumpemontør er en fagperson, der har den nødvendige certificering og erfaring inden for montering af varmepumper, og som kan installere dem korrekt og hurtigt. Hos DV Køleteknik er vi KMO-certificerede og erfarne varmepumpemontører, der kan montere og installere din varmepumpe. Derudover tilbyder vi også professionel rådgivning, så du er sikret den helt rigtige løsning, der imødekommer alle dine forventninger.

4. Hvad er en varmepumpemontør?

En varmepumpemontør er en fagperson der har certificeringen og erfaring inden for montering af varmepumper, og som kan installere dem korrekt og hurtigt. Hos DV Køleteknik er vi KMO certificerede og erfarne varmepumpemontører der kan montere og installere din varmepumpe for dig. Derudover kan vi også tilbyde professionel rådgivning, så du er sikret den helt rigtige løsning der imødekommer alle dine forventninger.

5. Må man gøre det selv?

Du må stå for dele af monteringen selv; du må for eksempel gerne opsætte den indvendige del selv og sætte udedelen op med et vægbeslag på din mur eller et stativ. Det, du ikke må gøre selv, er selve installationen og at forbinde delene. Dette skyldes, at kølemidlet skal håndteres af en certificeret montør, og derudover må du heller ikke tilslutte el, da det ifølge lovgivningen skal gøres af en professionel montør på grund af brandfaren.

Hvis du er usikker på, hvordan du skal opsætte de ydre og indre dele, bør du overlade arbejdet til en varmepumpemontør, som hos DV Køleteknik, så du er sikker på, at alt er korrekt installeret. For at få det maksimale ud af din luft til luft varmepumpe er det vigtigt med en korrekt opsætning, hvilket ikke altid er så nemt. I langt de fleste tilfælde kan det betale sig at få en varmepumpe montør til at stå for hele opgaven, og de fleste tilbyder også en pakkeløsning, som inkluderer al montering og installation.

Hvad siger vores kunder?

Derfor bør du vælge os