Varmepumpe Service

Service og vedligeholdelse

Vi servicerer dit køleanlæg eller varmepumpe så det overholder gældende lovkrav i henhold til årlige eftersyn. Vi sørger for at alt fungerer optimalt, så du ikke behøver at bekymre dig om anlæggets funktion.

Vi er KMO Certificerede kølemontører med bred erfaring, så vi er klar til alle opgaver.

Kontakt os

Hvor ofte bør man have service på varmepumpen?

Det er en rigtig god idé at sørge for jævnligt at få service på varmepumpen. Og faktisk er det lovpligtigt at få service på varmepumpe én gang om året, hvis varmepumpen har over et kilo kølemiddel påfyldt i anlægget.

Hvad indebærer et lovpligtigt varmepumpe eftersyn ?

Et varmepumpeanlæg der holdes ved lige, medfører både længere levetid, men du får også et anlæg med en højere ydeevne. Når vores energiteknikere udfører service på varmepumper, indebærer det blandt andet kontrol af fordamper og kondensator, rensning af indvendige filtre samt efterfyldning af kølemiddel og meget mere. Med den varmepumpeservice du får hos os, sørger vi således for, at komme hele vejen rundt om dit anlæg. Du behøver derfor ikke bekymre dig om fejl og mangler før det næste lovpligtige eftersyn er påkrævet. Varmepumpeservice er ikke noget du selv bør give dig i kast med, da det kølemiddel, som varmepumpen indeholder er en gasart. Derfor bør du altid overlade service af varmepumper til en fagmand.

  • Kontrol af kølemiddelfyldning

  • Rensning af udedel

  • Rengøring af filter i indedel

  • Tryk og temperaturer måles

  • Kontrol for utætheder (hvis nødvendigt påfyldning af ekstra kølemiddel, (DETTE ER IKKE inkluderet i prisen).

  • Hver opmærksom på, hvis varmepumpens indedelen meget beskidt kan det være nødvendigt med en rensning / Vask. (dette er ikke inkluderet i prisen).

Kontakt os
KMO NR: 2 20 06592

Vores Certificerings Nr: 22006592

Kvalitet og garanti

Vi arbejder og servicere indenfor Miljøministeriets forordning 2015/2067

6 måneders garanti & 2 års Reklamationsret på nye installationer hos private.