Hvorfor vælge en varmepumpe

En Varmepumpe sammenlignet med gamle energiformer såsom naturgas, olie og el radiator, så er en varmepumpe mere økonomisk og miljørigtigt valg.

En varmepumpe er superøkonomisk og god for miljøet. Varmepumpen er derfor et super godt valg og giver gode muligheder for at spare penge på varmeregningen.

Et godt eksempel på hvor effektiv en varmepumpe er:

Har du en el radiator der bruger 1KW for du som udgangspunkt 1KW ud i Varme (1:1). Vælger du derimod en varmepumpe og smider 1 kW strøm ind for du helt op til 6 KW igen (1:6)

Penge besparelse

Ved at købe en Luft til luft varmepumpe, kan du spare på varme regningen. helt op til 40%

READ MORE

Rum kølning

En luft til luft varmepumpe kan køle dine rum ned i de varme sommerdage.

READ MORE

Rum opvarming

En luft til luft varmepumpe kan også opvarme dine rum til den ønskede temperatur i de kolde vinter dage.

READ MORE

SCOP

SCOP-værdien (seasonal coefficient of performance) Dette giver en langt mere præcis fastsættelse af varmepumpens effektivitet: Den definerer varmepumpens ydelse i løbet af året og medregner sæsonbestemte variationer.

En SCOP-værdi på 5.1 betyder f.eks., at varmepumpen i gennemsnit leverer 5.1 gange så meget energi end den elektriske energi, den bruger.

READ MORE

SEER

SEER står for “Seasonal Energy Efficiency Ratio”. Det er et tal, der beskriver, hvor godt et klimaanlæg virker. Et højere SEER-tal betyder bedre effektivitet og lavere energiregninger

READ MORE

Cop

COP står for “coefficient of performance” og angiver forholdet mellem den varme, du får, og den mængde strøm, du bruger. Jo højere tallet er, jo større er varmepumpens effektivitet.

READ MORE

Vores Varmepumpe SamarbejdsParnter

Vi samarbejder med en hel række firmaer, for at kunne yde den mest professionelle service.